فهرست مطالب
برنامه استارتاپ ویزای کانادا یکی از بهترین روشهای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دائم این کشور است، بهخصوص برای افرادی که روحیه کارآفرینی داشته و بهدنبال راهاندازی یا مشارکت در یک کسبوکار نوآورانه در کانادا هستند. اگر شما هم بهدنبال دریافت اقامت دائم کانادا برای خود و خانواده از طریق ویزای استارتاپ کانادا هستید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
استارتاپ چیست؟
استارتاپها شرکتهای کوچک، چابک و نوآوری هستند که برای توسعه محصول یا خدمات منحصربهفرد و ارائه آن به بازار تأسیس شدهاند.
ویژگی اصلی یک استارتاپ، چابکی و نوآورانه بودن آن است. در واقع استارتاپها یک نیاز عمده را در جامعه شناسایی کرده و با ارائه راهحلی خلاقانه، جای خود را در بازار هدف باز میکنند. همچنین کوچک و چابک بودن استارتاپها به آنها کمک میکند تا برخلاف بیزینسهای بزرگ، بهسرعت با تغییرات و شرایط جدید سازگار شده و خدمات خود را در مقیاس بالا توسعه دهند.
بسیاری از شرکتهای بزرگ حوزه تکنولوژی مانند گوگل، فیسبوک، آمازون و نتفلیکس ابتدا در قالب یک استارتاپ با یک یا چند بنیانگذار شروع به فعالیت کردند و سپس با جذب سرمایه و رشد سریع، به غولهای اقتصادی دنیا تبدیل شدند.
البته قرار نیست تمامی استارتاپها به سطح اول دنیا برسند. بسیاری از استارتاپهای کوچکتر هم با یافتن یک نیاز در جامعه و برآورده کردن آن، بخش قابل توجهی از بازار یک منطقه یا یک کشور را بهدست میآورند.
برنامه استارتاپ ویزای کانادا مناسب چه افرادی است؟
اگر شما هم روحیه کارآفرینی دارید و از چالشهای دنیای کسبوکار لذت میبرید، برنامه استارتاپ ویزای کانادا مناسب شما است. در صورت داشتن ذهنی خلاق و ایدهپرداز و یا داشتن یک بیزینس فعال میتوانید از این فرصت ویژه استفاده کرده و با مهاجرت به کانادا، علاوه بر تامین یک زندگی مرفه برای خود و خانواده، کسبوکار خود را در یک کشور جهان اولی با امکانات اقتصادی کمنظیر توسعه دهید.
مزایای برنامه استارتاپ ویزای کانادا
کانادا یکی از بهترین کشورهای دنیا برای راهاندازی و توسعه کسبوکار شناخته شده است. بر اساس ردهبندی معتبر USNews، کانادا ششمین کشور برتر دنیا برای کارآفرینی است. در همین راستا دولت فدرال کانادا هم برنامه گستردهای برای جذب کارآفرینان خارجی و حمایت از آنها برای توسعه اقتصاد کانادا دارد.
همچنین مهاجرپذیری و چندفرهنگی بودن کانادا در کنار امنیت بالای آن، این کشور را به مکانی ایدهآل برای زندگی مهاجران و اعضای خانواده آنها تبدیل کرده است. علاوه بر نکات مثبتی که کشور کانادا برای مهاجران دارد، برنامه استارتاپ ویزای کانادا هم مزایای ویژهای در مقایسه با سایر روشهای مهاجرت به کانادا دارد که در ادامه به آنها اشاره میشود.
1-عدم نیاز به نمره زبان بالا
برنامه استارتاپ ویزای کانادا برخلاف بسیاری از روشهای مهاجرتی به سطح زبان بالایی نیاز ندارد. برای مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ به سطح زبان معادل CLB5 نیاز دارید که دستیابی به این نمره اصلاً کار سختی نیست.
2-امکان مهاجرت برای تا پنج نفر بنیانگذار
برای هر استارتاپ امکان معرفی تا پنج نفر بهعنوان بنیانگذار و سهامدار وجود دارد که در صورت تایید استارتاپ، هر پنج نفر میتوانند به کانادا مهاجرت کنند.
3-اقامت دائم کانادا برای اعضای خانواده
در صورت دریافت ویزای استارتاپ توسط متقاضی، خود فرد به همراه همسر و فرزندان زیر 22 سال اقامت دائم کانادا را دریافت میکنند. از مزایای دریافت اقامت دائم کانادا میتوان به دریافت مجوز کار و تحصیل برای همسر و فرزندان و امکان دسترسی به بیمه و خدمات درمانی کانادا اشاره کرد.
4-عدم حذف اقامت دائم در صورت شکست استارتاپ
یکی از مزایای بسیار مهم ویزای استارتاپ کانادا این است که بعد از دریافت اقامت دائم، حتی در صورت عدم موفقیت استارتاپ هم اقامت شما و اعضای خانواده در کانادا لغو نخواهد شد. این ویژگی منحصربهفرد کمک میکند تا تمام تمرکز خود را روی توسعه استارتاپ بگذارید و نگرانی بابت اقامت خود و اعضای خانواده در کانادا نداشته باشید.
5-نداشتن محدودیت سنی
بسیاری از برنامههای مهاجرتی کانادا یا محدودیت سن دارند و یا امتیاز کمتری به افراد با سن بالا میدهند. اما در برنامه استارتاپ ویزای کانادا هیچگونه محدودیتی برای افراد با سن و سال بالا لحاظ نشده است.
6-عدم نیاز به سرمایه مالی زیاد
در بسیاری از روشهای مهاجرت بیزینسی کانادا، متقاضی باید مبلغ قابل توجهی در کانادا سرمایهگذاری کند اما در روش استارتاپ ویزا، سرمایهگذاری بر روی کسبوکار شما بهعهدهی سازمانهای تعیین شده است.
7-انتخاب آزادانه شهر و استان محل زندگی
در صورت دریافت ویزای استارتاپ کانادا میتوانید در هر شهر یا استان کانادا (بهجز کبک) زندگی کرده و کسبوکار خود را راهاندازی کنید.
شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا
بر اساس توضیحات اداره مهاجرت کانادا، کسبوکارهایی که برای ویزای استارتاپ کانادا درخواست میدهند باید این سه ویژگی را داشته باشند:
- نوآورانه
- قابلیت ایجاد اشتغال برای کاناداییها
- قابلیت رقابت در سطح جهانی
البته این سه شرط صرفا مختص ایده استارتاپ نیستند. بسیاری از استارتاپها حول یک ایده کاربردی ساده شکل میگیرند اما با ارائهی برنامه دقیق رشد استارتاپ و پلن درآمدزایی در طرح تجاری کسبوکار، سازمانهای سرمایهگذار و اداره مهاجرت کانادا را قانع میکنند که طرح آنها این سه ویژگی را برآورده میکنند.
بهطور کلی چهار شرط اصلی برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا وجود دارد که متقاضیان کارآفرین باید برای درخواست ویزای استارتاپ کانادا رعایت کنند.
1-داشتن کسبوکار واجد شرایط
برای اینکه کسبوکار شما واجد شرایط تشخیص داده شود باید این دو ویژگی را داشته باشد.
- هر متقاضی حداقل 10 درصد از حق رای مرتبط با تمام سهام شرکت را داشته باشد. برای هر استارتاپ حداکثر 5 نفر میتوانند به عنوان مالک درخواست دهند.
- متقاضیان ویزای استارتاپ کانادا و سازمان تعیین شده مجموعا بیش از 50 درصد حق رای مربوط به تمام سهام شرکت را در اختیار داشته باشند.
همچنین در زمان دریافت اقامت دائم کانادا بهروش استارتاپ ویزا، کسبوکار شما باید این سه شرط را برآورده کند تا بهعنوان بیزینس واجد شرایط در نظر گرفته شود.
- کسبوکار در کانادا ثبت شده باشد.
- بخش اصلی فعالیتهای کسبوکار شما در کانادا اتفاق بیفتد.
- بهصورت مستمر و فعالانه کسبوکار را از داخل کانادا مدیریت کنید.
2-دریافت نامه حمایتی از یک سازمان تعیین شده
قبل از درخواست برای ویزای استارتاپ کانادا، کارآفرینان خارجی باید نامه حمایتی از یکی از سازمانهای سرمایهگذار تعیین شده دریافت کنند. این سازمانهای سرمایهگذار در واقع گروههای تجاری هستند که برای سرمایهگذاری یا حمایت از استارتاپها تایید شدهاند.
برای دریافت نامه حمایتی استارتاپ ویزای کانادا باید مراحل زیر را طی کنید.
- برای اطلاع از نحوه دریافت حمایت با سازمان تعیین شده تماس بگیرید.
- سازمان را متقاعد کنید که یک ایده تجاری دارید که ارزش حمایت شدن را دارد.
- یک نامه حمایتی از سازمان تعیین شده دریافت کنید.
فرآیند ارائه ایده برای هر سازمان متفاوت است و هر سازمانی الزامات خاص خود را دارد. به عنوان مثال، ممکن است از شما خواسته شود که ایده کسبوکار خود را شخصاً توضیح دهید یا برای استارتاپ خود یک طرح تجاری یا بیزینس پلن جامع ارائه دهید.
اگر با یک سازمان تعیین شده به توافق برسید، آن سازمان برای شما نامه حمایتی ارسال میکند. هنگام ارسال درخواست خود برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا باید این نامه حمایتی را همراه با سایر مدارک برای اداره مهاجرت کانادا ارسال کنید.
3-دستیابی به سطح زبان مورد نیاز
توانایی کار و برقراری ارتباط به زبانهای انگلیسی، فرانسوی یا هر دو زبان، کمک شایانی به موفقیت کسبوکار شما در کانادا میکند. به همین دلیل، تمامی متقاضیان برنامه استارتاپ ویزای کانادا باید نتایج یک آزمون زبان تایید شده در یکی از دو زبان انگلیسی یا فرانسوی را به اداره مهاجرت کانادا نشان دهند که نشاندهنده توانایی در معیار زبان کانادایی (CLB) سطح 5 یا بالاتر در تمامی مهارتها باشد.
4-داشتن تمکن مالی کافی برای اقامت در کانادا
متقاضیان علاقهمند به دریافت ویزای استارتاپ کانادا باید نشان دهند که سرمایه کافی برای تامین هزینههای زندگی در کانادا برای خود و اعضای خانواده خود دارند. حداقل سرمایه مشخص شده توسط اداره مهاجرت کانادا با در نظر گرفتن تعداد اعضای خانوادهی فرد متقاضی مطابق جدول زیر است.
تعداد اعضای خانواده | مبلغ مورد نیاز (دلار کانادا) |
1 | 14690 دلار |
2 | 18288 دلار |
3 | 22483 دلار |
4 | 27297 دلار |
5 | 30690 دلار |
6 | 34917 دلار |
7 | 38875 دلار |
برای هر عضو بیشتر | 3958 دلار |
توجه: حتی اگر سازمان سرمایهگذار در نامه حمایتی مبلغ مشخصی روی استارتاپ شما سرمایهگذاری کند، باز هم نیاز دارید تا متناسب با تعداد اعضای خانواده، مبالغ جدول بالا را برای اثبات تمکن مالی نشان دهید زیرا مبلغ تعیین شده توسط سرمایهگذار صرفا مختص کسبوکار شما است و نه هزینههای زندگی خانواده شما.
توجه: مبالغ ذکر شده در جدول بالا صرفا برای اثبات تمکن مالی شما به اداره مهاجرت کانادا است. برای داشتن سطح زندگی استاندارد در کانادا ممکن است به مبالغی بیشتر از موارد ذکر شده در جدول بالا نیاز داشته باشید.
سازمانهای سرمایهگذاری تعیینشده برای حمایت از استارتاپ
اگر علاقهمند به مهاجرت به کانادا از طریق برنامه ویزای استارتاپ هستید، اولین قدم این است که یک سازمان سرمایهگذار مورد تایید دولت کانادا را پیدا کنید تا از کسبوکار شما پشتیبانی کند. این سازمانهای تعیین شده توسط دولت کانادا به این سه دسته کلی تقسیم میشوند:
- گروههای سرمایهگذاری خطرپذیر (Venture Capital Funds)
- گروههای سرمایهگذاری انجل (Angel Investor Groups)
- شتابدهندههای کسبوکار (Business Incubators)
حداقل یکی از این نهادها باید مایل به سرمایهگذاری در استارتاپ جدید شما باشد. هر سازمان شرایط و قوانین خاص خود را دارد و بر روی موضوعات استارتاپی متفاوتی تمرکز دارد. برای دریافت نامه حمایتی از یک یا چند سازمان تعیین شده باید زمانی را صرف تحقیق درباره این گروهها کنید و متوجه شوید هر کدام بیشتر به چه نوع استارتاپهایی علاقه دارند. سپس با این گروهها تماس گرفته و ایده کسبوکار خود را به آنها ارائه دهید.
لازم به ذکر است که هر کدام از این سازمانها شرایط و انتظارات خاص خود را دارند بههمین دلیل فرمول یکسانی برای ارتباط با این گروهها وجود ندارد. بهعنوان مثال برخی از سازمانها ممکن است از شما بخواهند تا شخصا طرح تجاری یا بیزینس پلن کامل کسبوکار خود را ارائه دهید، درصورتیکه برخی دیگر صرفا به بریف کوتاه بیزینس شما اکتفا کنند.
در ادامه لیست برخی از سازمانهای تایید شدهی هر کدام از این سه گروه سرمایهگذار معرفی شدهاند.
1-گروههای سرمایهگذاری خطرپذیر (Venture Capital Funds)
اگر بتوانید نظر مثبت یکی از سازمانهای این گروه را برای سرمایهگذاری در کسبوکار خود جلب کنید، حداقل مبلغ 200 هزار دلار کانادا روی طرح شما سرمایهگذاری خواهند کرد. بخشی از سازمانهای مورد تایید گروههای سرمایهگذاری خطرپذیر به شرح زیر هستند.
- 7 Gate Ventures
- Alt Ventures
- Amplitude Ventures Inc
- Apex Innovative Investments Ventures
- Arete Pacific Tech Ventures (VCC) Corp
- BCF Ventures
- BDC Venture Capital
- Extreme Venture Partners LLP
- Golden Venture Partners Fund, LP
- INP Capital
- iNovia Capital Inc
- Intrinsic Venture Capital
- Lumira Ventures
- Invest Nova Scotia
- PRIVEQ Capital Funds
- Real Ventures
- Red Leaf Capital Corp
- Relay Ventures
- Tangentia Ventures
- Top Renergy Inc
- Vanedge Capital Limited Partnership
- Version One Ventures
- WhiteHaven Venture
- Westcap Management Ltd
- Yaletown Venture Partners Inc
- York Entrepreneurship Development Institute (YEDI) VC Fund
2-گروههای سرمایهگذاری انجل (Angel Investor Groups)
در صورت جلب نظر یکی از سازمانهای تایید شدهی گروههای سرمایهگذاری انجل، حداقل مبلغ 75 هزار دلار کانادا روی استارتاپ شما سرمایهگذاری میکنند. در ادامه تعدادی از سازمانهای مورد تایید این گروه معرفی شدهاند.
Canadian International Angel Investors
Ekagrata Inc.
Golden Triangle Angel Network
Keiretsu Forum Canada
VANTEC Angel Network Inc.
York Angel Investors Inc.
3-شتابدهندههای کسبوکار (Business Incubators)
شتابدهندههای کسبوکار، سازمانهایی غیرانتفاعی است که سعی میکنند به استارتاپ ها و شرکتهایی که در مراحل اولیه خود هستند کمک کنند تا سریعتر رشد کنند. شتابدهندهها معمولا خدمات مفیدی مانند فضای اداری، مربیگری تیم کسبوکار و آموزش روندهای مدیریتی کسبوکار را به استارتاپها ارائه میدهند.
برخلاف گروههای سرمایهگذاری خطرپذیر و انجل، انکوباتورها تعهدی برای حداقل مبلغ سرمایهگذاری روی کسبوکار شما ندارند. با این وجود ارسال نامه حمایتی از استارتاپ شما به اداره مهاجرت کانادا توسط انکوباتورها، نقش پررنگی در پذیرش ویزای استارتاپ کانادا دارند.
تعدادی از سازمانهای شتابدهنده کسبوکار مورد تایید اداره مهاجرت کانادا به شرح زیر هستند.
- Alacrity Foundation
- Alberta Agriculture and Forestry
- Agrivalue Processing Business Incubator
- Food Processing Development Centre
- Alberta IoT Association
- Altitude Accelerator
- Bhive
- Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba Technology Accelerator)
- Brilliant Catalyst
- DMZ Ventures
- Empowered Startups Ltd
- Extreme Innovations
- Foresight Cleantech Accelerator Centre
- Genesis
- Global Startups Accelerator
- Highline BETA Inc
- Innovate Calgary
- Innovate Eastman
- Innovation Cluster – Peterborough and the Kawarthas
- Innovation Factory
- Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
- Intrinsic Innovations
- Invest Nova Scotia
- ISM Arts & Culture Ltd
- Knowledge Park o/a Planet Hatch
- Launch Academy – Vancouver
- LaunchPad PEI Inc.
- Millworks Centre for Entrepreneurship
- NEXT Canada
- Niagara Business & Innovation Fund
- North Forge Technology Exchange
- Pacific Technology Ventures
- Platform Calgary
- Pycap
- Red Leaf Capital Corp
- Roseview Global Incubator
- Spark Commercialization and Innovation Centre
- Spring Activator
- The DMZ
- Think8 Global Institute
- TiE Toronto
- Toronto Business Development Centre (TBDC)
- Treefrog
- TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
- University of Toronto Entrepreneurship Hatchery
- ventureLAB Innovation Centre
- VIATEC
- Waterloo Accelerator Centre
- York Entrepreneurship Development Institute
- YSpace (York University)
هنگامی که ایده خود را ارسال کردید و یکی از سازمانهای شتابدهنده کسبوکار، گروههای سرمایهگذار انجل یا گروههای سرمایهگذاری خطرپذیر را متقاعد کردید که از کسبوکار شما حمایت کنند، آنها یک نامه حمایتی برای شما ارسال میکنند. این سازمانها همچنین یک گواهی تعهد را تکمیل و به اداره مهاجرت کانادا ارسال میکنند. این گواهی، جزئیات توافق و تعهد بین سازمان سرمایهگذار و متقاضی استارتاپ ویزای کانادا را نشان میدهد.
البته در این فرایند ممکن است از بیش از یک سرمایهگذار نامه حمایتی دریافت کنید. در این صورت، سازمانهای حامی شما یک گواهی تعهد مشترک به اداره مهاجرت کانادا ارائه میکنند.
زمانبندی و مراحل دریافت ویزای استارتاپ کانادا
فرایند درخواست استارتاپ ویزای کانادا سه مرحله کلی دارد که در ادامه به هر مرحله و زمان تقریبی مورد نیاز آن اشاره میشود. لازم به ذکر است که این زمانبندیها تقریبی هستند و بنابر شرایط مختلف و همچنین آپدیتهای اداره مهاجرت کانادا ممکن است دچار تغییراتی شوند.
مرحله اول: ارسال مدارک و بیزینس پلن
در مرحله اول باید یک رزومه کامل به همراه سایر مدارک اولیه مورد نیاز ارائه دهید. شما همچنین باید پیشنویس بیزینس پلن خود را در این مرحله آماده کنید. این مرحله معمولا بین 1 تا 2 ماه طول میکشد.
مرحله دوم: دریافت نامه حمایتی از یک یا چند سازمان سرمایهگذار
در این مرحله باید با گروههای سرمایهگذار تعیین شده مکاتبه کرده و پس از تکمیل طرح کسبوکار یا بیزینس پلن خود، آن را به سازمان سرمایهگذاری مورد نظر ارائه دهید. همانطور که در بخشهای قبلی توضیح داده شد، این سازمان میتواند یکی از گروههای سرمایهگذار انجل، شتابدهندههای کسبوکار یا گروههای سرمایهگذاری خطرپذیر باشد.
در این مرحله سازمان یا سازمانهای تعیین شده باید طرح پیشنهادی شما را تأیید کرده و یک نامه حمایتی بههمراه یک گواهی تعهد به اداره مهاجرت کانادا ارسال کرده باشند. این مرحله میتواند 2 تا 5 ماه به طول بینجامد.
مرحله سوم: دریافت اقامت دائم کانادا
پس از دریافت نامه حمایتی از یک یا چند سازمان تعیین شده، در مرحله نهایی برای دریافت اقامت دائم کانادا درخواست میدهید. این مرحله طولانیترین بخش استارتاپ ویزای کانادا است و میتواند تا 40 ماه به طول بینجامد. البته برای ورود سریعتر به کانادا یک راه میانبر هم وجود دارد.
درصورتیکه مرحله دوم را با موفقیت پشت سر بگذارید یعنی نامه حمایتی از یک یا چند سازمان دریافت کنید، میتوانید همزمان با اقدام برای دریافت اقامت دائم، برای دریافت مجوز کار موقت کانادا هم درخواست دهید. ازآنجاییکه روند صدور مجوز کار موقت کانادا بسیار سریعتر از اقامت دائم است، میتوانید زودتر از بازه زمانی تعیین شده وارد کانادا شده و کار پیدا کرده یا مقدمات راهاندازی استارتاپ خود را در کانادا فراهم کنید.
مدارک مورد نیاز برنامه استارتاپ ویزای کانادا
- رزومه کامل متقاضی
- طرح پیشنهاد تجاری یا بیزینس پلن
- عکس پاسپورتی تمام اعضای خانواده
- پاسپورت یا سند قانونی سفر
- شناسنامه
- سند ازدواج (در صورت ازدواج)
- گواهی عدم سوءپیشینه
- مدارک اثبات تمکن مالی
- نتایج آزمون زبان
- تاییدیه معاینه پزشکی از یک مرکز بهداشتی مورد تایید
- نامه حمایتی از یک یا چند سازمان تعیین شده در کانادا
تمام مدارک باید به صورت قانونی به انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شده و توسط کشور مربوطه تایید شده باشند. لازم به ذکر است که اداره مهاجرت کانادا در صورت صلاحدید ممکن است بر اساس پرونده مهاجرتی شما، مدارک بیشتری را درخواست کند.
خدمات سازمان مهاجرتی یلدا غنی برای ویزای استارتاپ کانادا
سازمان مهاجرتی یلدا غنی با سالها تجربه در حوزه استارتاپ و کمک به راهاندازی و توسعه بیش از 100 بیزینس ایرانی در کانادا، آماده همکاری با کارآفرینان و متقاضیان ویزای استارتاپ کانادا است. در ادامه فهرستی از خدمات سازمان مهاجرتی یلدا غنی به متقاضیان ویزای استارتاپ کانادا ارائه شده است.
- مشاوره در زمینه یافتن ایده تجاری و توسعه آن
- انجام تحقیقات بازار و بررسی شانس موفقیت محصول یا خدمت در کانادا
- مشاوره نگارش بیزینس پلن یا طرح تجاری کسبوکار
- انتخاب سازمانهای حمایتی متناسب با استارتاپ شما و مکاتبه با آنها
- ارائه مشاوره به موکل برای شرکت در جلسات با سازمانهای حمایتی
- مدیریت فعالیتهای مارکتینگی استارتاپ
- دفاع از پروژه در صورت نیاز
- پیگیری مجوزها و مدارک مورد نیاز و تکمیل پروفایل متقاضی
- اقدامات لازم جهت دریافت ویزای کار و اقامت دائم کانادا
- مشاوره در زمینه انتخاب شهر یا استان مناسب برای راهاندازی استارتاپ در کانادا
سازمان مهاجرتی یلدا غنی از صفر تا صد فرآیند دریافت ویزای استارتاپ کانادا همراه شماست. جهت کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات سازمان مهاجرتی یلدا غنی در زمینه استارتاپ ویزای کانادا، از طریق فرم ارزیابی رایگان یا رزرو وقت مشاوره با ما در تماس باشید.
سوالات متداول
آیا ایده استارتاپ باید خیلی خاص و منحصربهفرد باشد؟
ایده تجاری شما اهمیت زیادی دارد اما آنچه که مهمتر است، پلن رشد و توسعه و درآمدزایی استارتاپ شماست. در واقع با داشتن یک ایده معمولی اما کاربردی و ارائه بیزینس پلن یا طرح تجاری توجیهپذیر، شانس بالایی برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا دارید.
چه ایدههایی شانس بیشتری برای موفقیت در کانادا دارند؟
در سالهای اخیر کسبوکارهای با موضوعات مختلف توانستهاند ویزای استارتاپ کانادا را دریافت کنند. اما در حالت کلی، بیزینسهایی با موضوعات هوش مصنوعی، پزشکی و سلامت، انرژیهای تجدیدپذیر، آموزش، ساختوساز و املاک شانس خوبی برای موفقیت در کانادا دارند.
آیا با 45 سال سن، شانسی برای دریافت این نوع ویزا دارم؟
روشهای مهاجرت بیزینسی به کانادا از جمله برنامه استارتاپ ویزا محدودیت سنی ندارند و مشکلی در این زمینه نخواهید داشت.
برای برنامه استارتاپ ویزا آیلتس چند مورد نیاز است؟
برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استارتاپ ویزا بر اساس معیار زبان کانادایی (CLB)، سطح 5 یا بالاتر در تمامی مهارتها مورد نیاز است. این سطح زبان در آزمون آیلتس جنرال معادل حداقل نمره 4 در مهارت ریدینگ و حداقل نمره 5 در سایر مهارتها است.
آیا هر 5 نفر عضو تیم استارتاپی باید در مصاحبه با سازمانهای سرمایهگذار شرکت کنیم؟
خیر. در هر تیم استارتاپی یک نفر بهعنوان عضو اصلی، بیزینس پلن را ارائه میدهد و در صورت نیاز با سازمانهای سرمایهگذار تعیین شده مصاحبه کرده و استارتاپ را پرزنت میکند.
اگر استارتاپ ما در کانادا طبق برنامه پیش نرود، مشکلی در اقامت دائم ما ایجاد میشود؟
یکی از مزایای مهم روش استارتاپ ویزا این است که حتی در صورت شکست کامل طرح، هیچ مشکلی در زمینه اقامت دائم متقاضی و اعضای خانواده ایشان پیش نمیآید.
دریافت اقامت دائم کانادا با روش استارتاپ ویزا چقدر طول میکشد؟
زمان دقیق هر روش مهاجرتی کانادا به فاکتورهای مختلفی از جمله تعداد و شرایط بررسی پروندهها بستگی دارد. مدت زمان تقریبی دریافت اقامت دائم کانادا به روش استارتاپ ویزا در سه مرحله بهصورت زیر است.
مرحله اول: ارسال مدارک و بیزینس پلن (1-2 ماه)
مرحله دوم: دریافت نامه حمایتی (2-5 ماه)
مرحله سوم: دریافت اقامت دائم کانادا (40 ماه)
البته در صورت دریافت نامه حمایتی میتوانید همزمان با درخواست اقامت دائم کانادا، برای دریافت مجوز کار هم درخواست دهید تا سریعتر از این برنامه زمانی تعیین شده وارد خاک کانادا شوید.